Marketing

Supporttoday ontzorgt nu ook in Marketing

De Financiële markt verandert

Potentiële klanten gebruiken steeds vaker een vergelijkingssite voordat ze een Intermediair gaan benaderen. En er wordt steeds meer gekeken naar reviews. Ambassadeurs inzetten in uw marketing is dus onontbeerlijk!

Daarnaast zorgt de Zorgplicht ervoor dat goede communicatie over een aantal onderwerpen steeds meer een vereiste wordt. Bovendien is de financiële markt is sterk in beweging en u wilt daar als financieel intermediair natuurlijk op in kunnen spelen.

Daarom gaat supporttoday een marketingprogramma voor u inzetten gericht op Ambassadeursinzicht en activatie (waaronder werving van nieuwe klanten) en Campagne management met daarin opgenomen klantbinding en extra sales activiteiten.

1)    Ambassadeursinzicht

Om inzicht te krijgen in het Ambassadeurschap van uw medewerkers en uw klanten hebben we een online onderzoek ontwikkeld die via een link gestuurd kan worden naar uw klantenbestand of ingevuld kan worden via een link op uw website. Dit onderzoek geeft inzicht in de mate maar ook in het waarom van Ambassadeurschap van uw klanten. Met de resultaten en het bijbehorende advies kunt u direct uw organisatie verbeteren e optimaliseren. En uiteraard biedt het onderzoek de mogelijkheid voor het genereren van (nieuwe) leads. Een dubbele Quick Win dus!

2)    Ambassadeursactivatie

Om uw medewerkers als Ambassadeurs in te zetten hebben we een activatieapp beschikbaar. Met deze app kunt u en uw medewerkers interessante en relevante berichten doorzetten op de tijdlijn van de (gekozen) social media als Linkedin, Facebook en Instagram. De Ambassadeurs ontvangen bij ieder nieuw te plaatsen bericht een notificatie om het bericht te delen. Uiteraard blijft Ambassadeur zijn/haar de regie voeren of een bericht wel of niet geplaatst mag worden. Deze berichten zetten wij klaar. Dat kunnen berichten zijn over onderwerpen vanuit de Zorgplicht, campagnes om de polisdichtheid te vergroten maar ook leuke posts als ‘wist u dat’.

Het delen van deze content gaat via de app. Met één druk op de knop!

De activatie van Ambassadeurs (medewerkers), door het delen van content aan hun persoonlijke relatienetwerk, betekent voor u als Intermediair meer binding met en daardoor behoud van uw bestaande klanten. Bovendien wordt het makkelijker om uw klantenbestand uit te bouwen omdat uw Ambassadeurs ook prospects zullen bereiken. Hun netwerk is immers groter dan alleen klanten…

3)    Campagne marketing

Wij zetten campagnes voor u klaar waarop u zich kunt inschrijven. We kennen daarin twee vormen

*    Verjaardag campagne

Wij verzorgen de digitale verjaardagskaart naar uw klanten zonder dat u dat u daar handelingen voor hoeft te doen. Het enige dat nodig is een bestand met klantnaam. Geboortedatum en e-mailadres.

*    Momenten campagne (sales -en informatief gericht)

Wij zetten per maand 1 of 2 campagnes klaar waarop ingetekend kan worden (uiteraard kunt u er ook direct voor kiezen aan alle campagnes deel te nemen). Dit zijn campagnes van verschillende aard en dus verschillende onderwerpren. Het kan informatieve content zijn, het inspelen op de actualiteit of op het seizoen of het zijn commerciële campagnes zijn (bijvoorbeeld het vergroten can de polisdichtheid).

Hoe verder?

Bent u geïnteresseerd in het Ambassadeursinzicht, Ambassadeursactivatie of wilt u gebruik maken van de campagnes?

Neem dan even contact op met ons dan geven we u graag de verdere informatie!

De Marketing Funnel en Marketing Automation op maat

Voor de Intermediairs die behoefte hebben aan verdere professionalisering van hun marketing biedt marketingtoday hulp.  In een sessie van één dag schrijven we de optimale sales en loyalty strategie uit bepalen we hoe deze het beste gefaciliteerd kan worden (welke strategie past het beste bij jou en welke tools heb je nodig voor de uitvoer hiervan). De uitvoer van de strategie kunt u overlaten aan ons of aan uw eigen partners.

Meer weten? Bel of mail ons!
info@supporttoday.nl o.v.v. ‘marketingprogramma’ of bel ons op 088 388 03 99 en vraag naar Tom Platvoet of Arnoud Veldhuis.

 

De marketingfunnel (strategie)

We creëren succesvolle sales- en loyalty strategiën. Samen met jou bedenken we de meest succesvolle marketingfunnel en richten we de bijbehorende customer life cycle journeys in. Dit doen we met slimme (marketing automation) tools die het beste passen bij jou.
Inzicht, strategie en het beoogde resultaat is leidend, niet de tools!

Wilt u deelnemen aan het programma marketingtoday of meer informatie?
Mail ons dan op info@supporttoday.nl o.v.v. ‘marketingprogramma financieel’ of bel ons op 088 388 03 99 en vraag naar Tom Platvoet of Arnoud Veldhuis.

U zorgt voor uw klant, wij voor u